Direkte fra Barcelona

Vinhotell

Planlegger du ferie og har lyst å bare slappe av og nyte ferien din i gode omgivelser. Her finner du noen tips til vinhotell i Katalonia.

Det er øyeblikkene man ikke planlegger. Det er de man husker for alltid, og det er det som er den gode ferien.

Reiser man på ferie, så bør man ikke planlegge for mye. Det viktigste er å hygge seg, og gjøre det man har lyst til. Vinhotell kommer snart til å å bli populært.

Vi har valgt å gi deg tre tips vi har sjekket ut for deg.

El Bosc er et veldig lite personlig vinhotell med bare 7 rom. Utstyrt med Air-condition, bad, og gode omgivelser som får deg til å føle deg velkommen. Hotellet har et stort utvalg av cava, siden vi er i Penedès og ombringes av sprudlende gode drikker. El Bosc er smarte på å velge god cava og vin til maten de lager. Både lunch og middag er hentet fra kortreist mat som kommer fra Penedès og Katalonia. Mye grilling om sommeren og de griller calcots fra jan/mars senest begynnelsen av april. På hotellet kan du hygge deg ved bassengkanten uten støy og mas. Prisene for rom ligger fra 100€ . De har også tilbud som kan inkl middag/lunch og vinsmaking.

Send mail for reservasjon og bestilling: http://elbosc.com/wordpress/inicio/

El Bosc pic

Mastinel Cava & vins Hotel:
Vinhotell midt i vinmarkene i vilafranca de penedès. Med en stjerne i boken med flott arkitektur så går turen hit til dette hotellet. De har bare 12 rom som er en fryd å komme til. Se bare her på det fine fem stjerners vinhotellet.

Penedes vinhotell

Her kan du slappe av, nyte viner fra vingården, cava og søtvin. Nyte god mat fra lokalt kjøkken med friske produkter. Ta turen rundt i Penedès og besøk andre vingårder. Det er muligheter å ta seg en sykkeltur rundt vingårdene for å smake på og få en liten utflukt for å se hva som skjer i nærområdet.
Planlegger du noe romantisk, kan dette være stedet. Her finner du garantert roen.
Ctra. Vilafranca a Sant Martí Sarroca – Vilafranca de penedès

Det siste er Priorat. Dette syns jeg er edelstenen til de riktig gode vinene og at vinhotell ligger her er bare et stort pluss.
Hotelpriorat-hostalsport har 28 rom med en unik beliggenhet og service. Her har du all mulig grunn til å løpe i fjellet, spise riktig god mat og virkelig hygge deg i en liten landsby med bare 4000 innbyggere i Falset. Gå ikke glipp av
Menu del dia (13:00-16:00) da du kan spise lunch for en god pris fra 15-30€ besøke vingårder og ha vinsmaking på hotellet. Hotellet har holdt på i mange genereasjoner. Faren til Marta, Jaume starte i 1923- Hotellet brant ned på 80-tallet. Den dag i dag lever og ånder Marta for å ønske deg velkommen, spise godt og ha en fin tid på Hostal Sport i Falset.

Priorat sport vinhotell

 

Her finner du link om hotellet og addressen /Hotels Priorat. · C/ Miquel Barceló 4-6 · 43730 Falset Tarragona · T. +34 977 830 078 · info@hotelpriorat-hostalsport.com

Har du vært på ett vinhotel i Katalonia? legg gjerne igjen en kommentar om hvordan det var.

Smil

Foreløpig ingen kommentarer

Legg inn en kommentar