Direkte fra Barcelona

Palo Alto i Barcelona

Palo Alto finner du også i Barcelona. En grønn oase som oser av krativitet. De kreative sjeler treffes i bydelen Poble nou (Carrer Pallaires 30), et urbant og livlig område, mye å se, spise og shoppe når markedet popper opp. Ellers huser disse lokalene ulike autonome arbeidere som arkitekter, designere, klesdesign, musikkproduksjoner etc.

Palo alto

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette er stedet for deg ønsker du å se:
* Kunst og design galleri
* Ny fashion design
* Objekter og møblel design
* Fashion og retro/vintage
* Håndverk, hjemmelaget og resirkulering
* Street food – mat som du kan nyte ute i fri natur.
* Musikk og teater
* Artist stuide – nytt prøveprosjekt

Markedet ligger på universitetsplassen i bydelen Poble Nou. En urbant område som bevarer et stykke historisk minne om den industrielle fortid i byen. Den gamle fabrikkens plass er i dag hjem til 19 kreative studioer og omdannes til en lys plass med en fantastisk hage. Når markedet er åpent samler designerne seg.
I sine gamle dager på midten av 1800 tallet var Poble Nou et tekstil området (industrilet område) som Raval også var med store grå bygninger. I dag er det seks private aktører som representerer fundasion for artist/kulturelt program. He er absolutt en bygning med fin og lang historie som er godt bevart siden starten i November 1997.
Har du lyst å stikke innom er adressen: Carrer pellaires 30-38 Metro Linje 4 (gul) Selva de mar.
Siden lokalet er så stort leier de også ut 350m2 og 100m2 for tv-produksjon og fester.

Øyvind Bay forklarer området som kalles @22 i Barcelona. Dette er bare noe av området Poble Nou. http://ieuropa.no/2014/04/22-barcelona/

Se video fra markedet her og bli inspirert til å ta deg en tur: https://www.youtube.com/watch?v=QMt_g2Bw0Lc

Torre_de_la_agua

Foreløpig ingen kommentarer

Legg inn en kommentar