Direkte fra Barcelona

Båttur til Sitges

Dette må være en gladnyhet for både Barcelona og Sitges. Nå til sommeren blir det muligheter å komme seg til Sitges på bare 40 min via kystveien.

For de som ikke kjenner til Sitges, så er det en liten havneby 30 min sør for Barcelona. Det bor 25 000 fastboende i vinterperioden og 60 000 sommerperioden, det kommer 300 000 besøkende hvert år. Det har i mange tiår blitt sagt dette er homseby nr 1 i Spania og den dyreste småby i Spania. Men- det er en av de fineste stedene, romantiske, idylliske og rolig, samt barnevennlig sted å reise til.
Ferry and shuttle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sitges har større festivaler som film festivalen, veteranbil show, corpus cristi, gay festival ++++ Sitges er et sted flere burde besøke mens man er i Barcelona, passer også utmerket for småbarnsforeldre.
Båten vil gå fra Port de Barcelona – og hver andre time. Dato for når de starter er ikke satt ennå, men jeg vil holde deg oppdatert.

Nå har du mulighet til å ta båten til Sitges istedenfor toget. Blir dette noe du kunne tenke deg å gjøre?

 

Foreløpig ingen kommentarer

Legg inn en kommentar